Wat te vieren? We zijn jouw partij voor elk feest

Voor jou de mooiste herinneringen creëren aan de bijzonderste momenten in je leven. Dat is waar De Kaaihof écht blij van wordt. We komen er ons bed voor uit om van bruiloften, jubilea, verjaardagen, familiedagen of kraamfeesten voor jou de gewenste belevenis te maken. Of om jou als ondernemer de juiste sfeer voor je bedrijfsfeest of klantevent te bezorgen.
Welk feest jij ook geeft, wij zijn graag jouw partij!

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Bruiloft Kaaihoffelijk trouwen

Trouwen doe je (als het goed is) maar een keer in je leven. En dus zoek je een unieke plek waar deze bijzondere dag ook echt de mooiste van je leven wordt. Wij hebben er als officiële trouwlocatie alles voor in huis. Bij ons geef je elkaar het ja-woord in de Buitenhof, een compleet gerenoveerde hooischuur met ruime buitenplaats. Daar vier je in een idyllische, landelijke en romantische sfeer overdag je gedroomde buitenbruiloft. Een kleine wandeling verderop (dus zonder reistijd) wacht ’s avonds het vervolg van de totale dagbeleving in De Kaaihof.

Bruiloft - De Kaaihof

Familiedag Eindelijk iedereen samen

Een familiedag, daar wil je van genieten. Eindelijk iedereen weer eens bij elkaar en volop tijd om bij te kletsen onder het genot van uitgebreide culinaire mogelijkheden. Koffie, thee, fris of alcoholische dranken en lunch, buffet, diner, hapjes of dessert; We serveren het in alle smaken en soorten. Volledig passend bij de gewenste sfeer voorzien we jouw familiedag zo graag van een feestelijk karakter.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Jubileum Een mijlpaal om bij stil te staan

12,5 jaar getrouwd? Een werknemer 25 jaar in dienst? Of bestaat je vereniging 50 jaar? Welke mijlpaal jij ook beleeft, een jubileum is een moment om bij stil te staan. Groots en meeslepend voor veel gasten tot in de late uurtjes. Of juist klein en intiem met een knusse groep mensen die dichtbij je staan. Waar jij ook voor kiest, wij zorgen voor de juiste atmosfeer en culinaire invulling.

Jubileum - De Kaaihof

Pensioen De vrijheid tegemoet

Je vol storten op je hobby, heerlijk op reis, vrijwilligerswerk doen. Na een lange periode van werken, kun je eindelijk je tijd helemaal zelf indelen. En de vrijheid tegemoet treden, is een moment om te vieren. Want net als trouwen (als het goed is), doe je ook met pensioen gaan maar een keer. Wij helpen jou of je werkgever graag om op passende wijze afscheid te nemen van al je collega’s en zakelijke relaties te midden van je dierbaren.

Onze familiedag werd een
fijn weerzien in een
ongedwongen sfeer

Bedrijfsfeest Verbind je personeel

Heb je er als ondernemer wel eens bij stilgestaan wat een bedrijfsfeest binnen je organisatie teweeg kan brengen? Het bevordert contact tussen alle afdelingen, zorgt voor waardering onder werknemers en stelt je in staat samen successen te vieren. Niet alleen in De Kaaihof, maar ook als Kaaihof op locatie maken we graag onvergetelijke gebeurtenissen van jouw personeelsfeest, jubileumdag of bedrijfsopening.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Kraamfeest Welkom klein wonder

Je kindje is geboren en trots als je bent op je kleine wonder mag de hele wereld hem of haar komen bewonderen. Alleen; je kunt in de weken na de bevalling je rust nog wel even gebruiken... Een kraamfeest is dan dé oplossing. Je hoeft alleen je familie en vrienden een paar weken na de geboorte maar uit te nodigen. De rest regelen wij, zodat jij ongestoord kunt genieten van alle visite en een geweldige dag beleeft. Met de kleine spruit als stralende middelpunt.

Kraamfeest - De Kaaihof

Klantevent Verras je zakelijke netwerk

Een klantevent kan heel wat binnen je zakelijke netwerk losmaken. Het brengt jouw klanten en leveranciers met elkaar in contact, verhoogt je gunfactor en versterkt de zakelijke band. Niet alleen in De Kaaihof, maar ook als Kaaihof op locatie maken we graag een doorslaand succes van jouw klantevent. Een positieve herinnering die blijft voortleven in de gedachten van jouw bedrijfsmatige relaties en waar je nog jarenlang de commerciële vruchten van plukt.

Verjaardag Proosten op het leven

Denk jij bij jouw verjaardag ook alleen nog maar aan al het werk dat je te wachten staat en zie je eigenlijk best wel op tegen de grote groep visite die het onvermijdelijke bord met kaas, worst en stukjes komkommer rond laat gaan? Dan is het tijd om het kind in je weer tot leven te wekken. Dat je de volwassen versie wordt van het jochie of meisje dat de nachten aftelde en niet kon wachten op de cadeaus. We organiseren graag jouw proost op het leven waar je vol verwachting naar uitkijkt.

Verjaardag - De Kaaihof
Voor elke gelegenheid
de juiste sfeer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop