Unieke trouwlocatie Trouwlocatie Zwolle

Op zoek naar een trouwlocatie in de omgeving van Zwolle? De Kaaihof is jouw partij voor een geweldig trouwfeest. Een unieke trouwlocatie nabij Zwolle waar we de mooiste herinneringen aan jouw bijzonderste momenten creëren.

Trouwen doe je (als het goed is) maar een keer in je leven. En dus zoek je een unieke locatie waar deze bijzondere dag ook echt de mooiste van je leven wordt. Wij hebben er als officiële trouwlocatie vlakbij Zwolle alles voor in huis.

Officiële trouwlocatie voor de burgerlijke stand

Op onze trouwlocatie geef je elkaar het ja-woord in de Buitenhof, een compleet gerenoveerde hooischuur met ruime buitenplaats. Daar vier je in een idyllische, landelijke en romantische sfeer overdag je gedroomde buitenbruiloft die officieel erkend wordt door de burgerlijke stand.

Een kleine wandeling verderop (dus zonder reistijd) wacht ’s avonds het vervolg van de totale dagbeleving in De Kaaihof, een in 2019 compleet vernieuwde trouwlocatie.

Zo maken wij van onze trouwlocatie, jouw trouwlocatie

Kom op bezoek op onze trouwlocatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag al je ideeën, brainstormen we met je mee over alle mogelijkheden en geven we je tips waar nodig. Ook leggen we je graag al onze culinaire en stylingmogelijkheden voor.

Zo zorgen we er samen voor dat jouw trouwdag helemaal wordt zoals je het jezelf hebt voorgesteld.

Alles begint met een rondleiding op de trouwlocatie

We leiden we je graag rond in de Buitenhof alsook door de Hofzaal en de Havenkamer, onze zalen in De Kaaihof. Zo kun jij alvast visualiseren hoe jij de dag van je leven zorgeloos beleeft, optimaal geniet met je familie, vrienden en kennissen en met hen een blijvende herinnering creëert.

Maak een afspraak voor een inspirerende rondleiding ->

Arrangementen voor een geslaagde bruiloft

Koffie, thee, fris en alcoholische dranken, maar ook lunch, buffet, diner, hapjes of dessert; we serveren het in alle soorten en smaken. Volledig passend bij de gewenste sfeer in zowel de Buitenhof als de Kaaihof, waar de stylingopties al even oneindig zijn. Bekijk de arrangementen.

Trouwlocatie op kwartiertje rijden van Zwolle, Kampen en Meppel

Op een kwartiertje rijden van Zwolle, Kampen en Meppel hebben we in het pittoreske Genemuiden een fraaie plek aan de historische kaai, met ruime en gratis parkeermogelijkheden op het aangrenzende Havenplein. In De Kaaihof beschikken we over alle moderne faciliteiten zoals een beamer, wifi en geluidsinstallatie. Zo creëren we alle randvoorwaarden voor jouw trouwfeest in de Hofzaal, de Havenkamer en de Buitenhof.


De Hofzaal
EEN EIGENTIJDSE TROUWLOCATIE

Jouw gasten kijken vanaf de vide van bovenaf toe op je familie, vrienden, kennissen collega’s en sportmaatjes op de dansvloer, aan de bar en achter de tafels. Een stijlvolle en eigentijdse zaal voor grootse feesten van 50 tot wel 300 personen.

De Havenkamer
EEN PRACHTIG UITZICHT

Jouw bijzondere moment vieren met borrel of etentje? Op onze eerste verdieping creëren we daarvoor een intieme sfeer voor 35 tot 80 personen. Geniet van de open keuken en het prachtige uitzicht op de historische binnenhaven.

De Buitenhof
EEN GEDROOMDE BUITENBRUILOFT

Op loopafstand van De Kaaihof mogen jij en je grote liefde in deze voormalige hooischuur met ruime buitenplaats voor de burgerlijke stand trouwen. En er in een idyllische, landelijke, romantische sfeer overdag je gedroomde buitenbruiloft vieren.

De looproute van De Buitenhof naar De Kaaihof


Onze trouwlocatie vlakbij Zwolle in feiten en cijfers:

  • De Kaaihof is gelegen in Genemuiden, de trouwlocatie ligt daarmee maar een kwartiertje rijden van Zwolle
  • Een grote of kleine bruiloft? Onze locatie biedt plaats van 50 tot 300 personen
  • De Buitenhof is een officiële trouwlocatie voor de burgerlijke stand en daarmee kun je een gedroomde buitenbruiloft houden in een unieke sfeer
  • Beamer, wifi en geluidsinstallatie, een moderne trouwlocatie in de omgeving van Zwolle beschikt erover

Kom je bij ons trouwen?

Kijk nog rustig even verder op onze website. Lees de referenties van bruidsparen die hun droombruiloft bij ons vierden. Ontdek de arrangementen en krijg een impressie van de sfeer van onze locaties. Ben je enthousiast? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding en een inspirerend gesprek.

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop