Welke locatie? Voor elke gelegenheid de juiste sfeer

Op een stief kwartiertje rijden van Zwolle, Kampen en Meppel hebben we in het pittoreske Genemuiden een fraaie plek aan de historische kaai, met ruime en gratis parkeermogelijkheden op het aangrenzende Havenplein. In De Kaaihof beschikken we over alle moderne faciliteiten zoals een beamer, wifi en geluidsinstallatie. Zo creëren we alle randvoorwaarden voor jouw droomfeest in de Hofzaal, de Havenkamer en de Buitenhof.

Locaties - De Kaaihof Voor elke gelegenheid de juiste zaal - De Kaaihof Moderne faciliteiten - De Kaaihof
Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof
De Hofzaal - De Kaaihof locaties

de Hofzaal Een eigentijdse stijl

Jouw gasten kijken vanaf de vide van bovenaf toe op je familie, vrienden, kennissen collega’s en sportmaatjes op de dansvloer, aan de bar en achter de tafels. Een stijlvolle en eigentijdse zaal voor grootse feesten van 50 tot wel 300 personen.

De Havenkamer - De Kaaihof locaties

de Havenkamer Een prachtig uitzicht

Jouw bijzondere moment vieren met borrel of etentje? Op onze eerste verdieping creëren we daarvoor een intieme sfeer voor 35 tot 80 personen. Geniet van de open keuken en het prachtige uitzicht op de historische binnenhaven.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof
de Buitenhof - De Kaaihof locaties

de Buitenhof Een gedroomde buitenbruiloft

Op loopafstand van De Kaaihof mogen jij en je grote liefde in deze voormalige hooischuur met ruime buitenplaats voor de burgerlijke stand trouwen. En er in een idyllische, landelijke, romantische sfeer overdag je gedroomde buitenbruiloft vieren.

De inrichting.
Echt onbeschrijflijk mooi.
We waren sprakeloos

De Kaaihof op locatie Een onvergetelijk bedrijfsfeest

Voor bedrijven maken we ook onvergetelijke gebeurtenissen van personeelsfeesten, klantevents, jubileumdagen en bedrijfsopeningen op locatie. Vanzelfsprekend met dezelfde persoonlijke aanpak, creatieve inspiratie en huiselijke gastvrijheid.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof
Compleet geregeld, zorgeloos
beleven, optimaal genieten,
blijvend herinneren

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop