Lunch in De Kaaihof Even een welverdiende break

Een dagje uit? Bijkletsen met bekenden? Of met een collega kort uit de werksfeer stappen? Wat je doel ook is, bij De Kaaihof laten we je tussen 11.30 en 14.30 uur graag even genieten van een welverdiende break. Om tot jezelf te komen. En tot de ander. Onder het genot van een gevarieerd menu. Van vers afgebakken en luxe belegde broodjes tot een rijk gevulde soep. En van een boerenroerei met spek en bosui tot ambachtelijke rundvleesbitterballen. Wat je ook kiest, na je lunch ben je helemaal klaar voor het vervolg van je dag.

Lunchen - Heerlijke arrangementen | De Kaaihof Dagje uit? Bijkletsen met bekenden? Of met een collega kort uit de werksfeer stappen? Kom tussen 11.30

Onze luncharrangementen Genieten in gezelschap

Gezellig samen lunchen met een gezelschap? Al vanaf twee personen bieden we heerlijke luncharrangementen aan! Ook wanneer je weinig tijd hebt, maar toch even wilt genieten. Bel dan even een half uurtje voor je wilt lunchen. Dan zorgen wij dat je bij binnenkomst direct aan tafel kunt. Oh ja, uiteraard zijn de arrangementen helemaal naar wens uit te breiden of aan te passen. Jij vraagt, wij draaien. Met plezier!

Lunchplankje

Geniet drie kleine broodjes met rundercarpaccio, tonijnsalade, parmaham met oude kaassalade, een klein soepje en twee bitterballen. 

Verrassingslunch

Uitgebreide proeverij bestaande uit een soepje, diverse soorten beleg, lekkernijen en broodjes. 

Mogen wij jou een heerlijk genietmomentje bezorgen?
Jennifer
Harold & Jennifer - De Kaaihof Een glimlach voor het leven - De Kaaihof
Iedereen was lovend
over de smaak en presentatie
van de broodjes

Contact We heten je graag van harte welkom!

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop