Ontmoet Harold & Jennifer We combineren een sociaal karakter en creatieve geest

Hoi, wij zijn Harold en Jennifer. Ondersteund door een hecht en betrokken team willen wij je graag ultiem genot en geluk bezorgen tijdens jouw meest betekenisvolle dagen. Samen laten we De Kaaihof bruisen van inspiratie met ons sociale karakter en onze creatieve geest. Een ideale combinatie die telkens weer leidt tot een uniek concept qua eten, drinken en styling. Volledig passend bij jouw behoeften, achtergrond en portemonnee.

Waarom De Kaaihof? - Bruisen van inspiratie Waarom De Kaaihof? - Creatieve geest Harold & Jennifer -  De Kaaihof
Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Oor voor mensen We willen je echt leren kennen

Bruidsparen, jubilarissen, jarigen, kersverse ouders, families, pensionado’s, ondernemers; vanuit ons gevoel voor mensen en met een luisterend oor willen we jou echt leren kennen. Daarom werken we met een huiselijke gastvrijheid. Van de eerste handdruk tot het uitzwaaien na afloop van het feest. En met één contactpersoon die tot in detail inspeelt op al jouw wensen.

Oor voor mensen - De Kaaihof

Neus voor sfeer We wenden al onze creativiteit voor je aan

Geen bruiloft, jubileum, verjaardag, kraamfeest, familiedag, personeelsfeest of klantevent is bij ons culinair, muzikaal of qua styling hetzelfde. We hebben er een neus voor om een thuissfeer te creëren en wenden al onze creativiteit aan om jouw droombeleving te verzorgen. Volgens een uniek concept dat helemaal bij jou past. We kunnen écht alles voor je regelen. Van koffie tot alcoholische drank. Van hapjesbuffet tot diner. En van bloemstuk tot ballon.

Oor voor mensen - De Kaaihof

Oog voor genot We laten je blik glinsteren van geluk

De mooiste herinneringen creëren aan de bijzonderste momenten in het leven. Daar hebben we oog voor. We zijn alleen tevreden als jij en je gasten eten, drinken en feestvieren met een glinsterende blik. Want pas als jij je dag van geluk zorgeloos beleeft en er optimaal van geniet, wordt jouw feest een blijvende herinnering. En voor die tot in lengte van jaren durende glimlach gaat De Kaaihof, altijd!

Ik heb de mooiste dag van
mijn leven zorgeloos beleefd

Referenties Gasten over ons als gastheer

Sfeer maken, belevenis verzorgen, geluk brengen en herinneringen creëren. Daar gaan we bij De Kaaihof voor, altijd! Dat doen we met de steun van ons netwerk met versterkende partners (delicatessenzaak, bloemisterij, bakker, wijnleverancier, etc.). En door samen met jou plannen te ontwikkelen die we omzetten in een feest waarin je persoonlijke touch duidelijk zichtbaar is. Of we in die opzet slagen, vertellen de gasten waarvoor we al als gastheer mochten optreden.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof
Compleet geregeld, zorgeloos
beleven, optimaal genieten,
blijvend herinneren

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop