Zakelijke gelegenheid organiseren? Voor elk gezelschap de juiste setting

Ook zakelijk biedt De Kaaihof volop mogelijkheden. Van een intieme setting voor een kleine groep tot een grote zakelijke bijeenkomst. Voor elk gezelschap bieden we een inspirerende omgeving, dankzij onze unieke combinatie van zalen en culinaire mogelijkheden. Zo maken we van trainingen, congressen, vergaderingen, workshops, brainstorms, bedrijfslunches, bedrijfsfeesten en klantevents belevenissen, die we tot in detail verzorgen. Jij hoeft je slechts te focussen op de zakelijke inhoud van de gelegenheid. Wij regelen de rest!

  • Ruime en gratis parkeergelegenheid
  • Professionele audiovisuele middelen
  • Ruimte, licht en sfeer
  • Smaakvolle catering
Zakelijk - De Kaaihof Zakelijke gelegenheid organiseren? - De Kaaihof Professionele audiovisuele middelen - De Kaaihof
Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Training, congres, workshop, brainstorm of vergadering Het begint met aandacht voor jouw wensen

Je voelt het in onze locatie en ervaart het door onze mensen. Bij De Kaaihof geven we het beste van onszelf om jouw vergadering bijzonder, training geslaagd, workshop praktisch, brainstorm inspirerend en congres tot een succes te maken. Dat begint allemaal met randvoorwaarden als uitstekende bereikbaarheid, ruime en gratis parkeergelegenheid, professionele audiovisuele middelen, ruimte en licht. Maar we maken het pas echt bijzonder met aandacht voor jouw wensen, de intieme sfeer van de vide in onze Hofzaal en een smaakvolle catering.

Training, congres, workshop, brainstorm of vergadering - De Kaaihof

Bedrijfslunch op locatie Een collegiaal genietmomentje

Een goede bedrijfslunch. Dat gunnen wij iedereen. Samen met je collega’s smullen van rijkelijk belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades, verse soepen of buffetten naar wens. Dat is niet alleen goed voor de maag, maar ook voor de werksfeer. Uiteraard is jouw bedrijf of afdeling welkom in De Kaaihof. Maar we bezorgen ook bedrijfslunches in onze thuisgemeente Zwartewaterland. Als jij je bestelling voor 10.30 uur doorgeeft, komen wij van maandag t/m vrijdag tussen 11.45 en 12.30 uur bij jou over de werkvloer. Eet smakelijk!

Bedrijfslunch op locatie - De Kaaihof
Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Bedrijfsfeest Verbind je personeel

Heb je er als ondernemer wel eens bij stilgestaan wat een bedrijfsfeest binnen je organisatie teweeg kan brengen? Het bevordert contact tussen alle afdelingen, zorgt voor waardering onder werknemers en stelt je in staat samen successen te vieren. Niet alleen in De Kaaihof, maar ook als Kaaihof op locatie maken we graag onvergetelijke gebeurtenissen van jouw personeelsfeest, jubileumdag of bedrijfsopening.

Bedrijfsfeest - De Kaaihof

Klantevent Verras je zakelijke netwerk

Een klantevent kan heel wat binnen je zakelijke netwerk losmaken. Het brengt jouw klanten en leveranciers met elkaar in contact, verhoogt je gunfactor en versterkt de zakelijke band. Niet alleen in De Kaaihof, maar ook als Kaaihof op locatie maken we graag een doorslaand succes van jouw klantevent. Een positieve herinnering die blijft voortleven in de gedachten van jouw bedrijfsmatige relaties en waar je nog jarenlang de commerciële vruchten van plukt.

Klantevent - De Kaaihof
Iedereen was lovend
over de smaak en
presentatie van de broodjes
Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof

Welke locatie? We hebben voor elke zakelijke gelegenheid de juiste sfeer

Op een stief kwartiertje rijden van Zwolle, Kampen en Meppel hebben we in het pittoreske Genemuiden een fraaie plek aan de historische kaai, met ruime en gratis parkeermogelijkheden op het aangrenzende Havenplein. In De Kaaihof beschikken we over alle moderne faciliteiten zoals een beamer, wifi en geluidsinstallatie. Zo creëren we alle randvoorwaarden voor jouw ideale zakelijke gelegenheid in De Hofzaal, De Vide of De Havenkamer.

De Hofzaal - De Kaaihof De Hofzaal - De Kaaihof

De Hofzaal

Een stijlvolle en eigentijdse zaal voor grootse bedrijfsfeesten, congressen en klantevents van 50 tot wel 300 personen. Jouw gasten kijken vanaf de vide toe op je collega’s, leveranciers en klanten op de dansvloer, aan de bar en achter de tafels.

De Vide - De Kaaihof De Vide - De Kaaihof

De Vide

Een training, workshop, brainstorm of vergadering organiseren in een intieme setting? Dan is de vide van onze Hofzaal een bron van inspiratie, die van alle audiovisuele gemakken is voorzien.

De Havenkamer - De Kaaihof De Havenkamer - De Kaaihof

De Havenkamer

Jouw zakelijke succes of bedrijfsuitje vieren met een borrel of etentje? Op onze eerste verdieping creëren we daarvoor een intieme sfeer voor 35 tot 80 personen. Geniet van de open keuken en het prachtige uitzicht op de historische binnenhaven.

De Kaaihof op locatie De Kaaihof op locatie

De Kaaihof op locatie

Voor bedrijven maken we ook onvergetelijke gebeurtenissen van personeelsfeesten, klantevents, jubileumdagen en bedrijfsopeningen op locatie. Vanzelfsprekend met dezelfde persoonlijke aanpak, creatieve inspiratie en huiselijke gastvrijheid.

Bruiloft, feest of vergadering - De Kaaihof
Mogen wij jouw
zakelijke gelegenheid
tot in details verzorgen?

Contact We heten je graag van harte welkom!

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop