Pensioen De vrijheid tegemoet

Je vol storten op je hobby, heerlijk op reis, vrijwilligerswerk doen. Na een lange periode van werken, kun je eindelijk je tijd helemaal zelf indelen. En de vrijheid tegemoet treden, is een moment om te vieren. Want net als trouwen (als het goed is), doe je ook met pensioen gaan maar een keer. Wij helpen jou of je werkgever graag om op passende wijze afscheid te nemen van al je collega’s en zakelijke relaties te midden van je dierbaren.

Pensioenfeest - De vrijheid tegemoet | De Kaaihof

Kennismaken We willen jou en je wensen leren kennen

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag al je wensen, brainstormen we met je mee over alle mogelijkheden en geven we je tips waar nodig. Ook leggen we je graag al onze culinaire en stylingmogelijkheden voor. Zo zorgen we er samen voor dat jouw pensioenfeest of die van je werknemer helemaal wordt zoals je het jezelf hebt voorgesteld.

Arrangementen , inzicht in de mogelijkheden

Om je alvast een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben we een aantal arrangementen voor je samengesteld. Maar we bieden je alle ruimte om deze naar je eigen wensen aan te passen. Volledig passend bij de gewenste sfeer in zowel de Havenkamer als de Hofzaal.

Receptie-arrangement

Je ontvangst jouw gasten met de heerlijke geur van een kop koffie of thee en met een feestelijk taartenbuffet. Daarna verhogen we de sfeer met (fris)dranken uit ons binnenlands gedestilleerde assortiment. Die serveren we zowel aan tafel als vanachter de bar. Ook verwennen we iedereen met een koud hapje vanaf een borrelplank en met twee warme bittergarnituurhapjes.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: vanaf 15 euro p.p.


Basis borrelarrangement

Bij binnenkomst ontvangen we jouw gasten met een drankje naar keuze. Daarbij voorzien we alle tafels van een borreletagère met diverse soorten kaas, hammetjes, worst, olijven, toastjes en dippers. Na het welkomstdrankje bedienen we iedereen onbeperkt frisdrank en alcoholische dranken uit ons binnenlands gedestilleerde assortiment. Ondertussen serveren we twee warme bittergarnituren en een kop soep.

Tijdsduur: 2,5 uur
Prijs: vanaf 22,50 euro p.p.


Luxe borrelarrangement

Je ontvangt je gasten met een drankje naar keuze en een smakelijke bitterbal. Daarna serveren we iedereen onbeperkt met alle soorten frisdrank en alcoholische versnaperingen uit ons binnenlands gedestilleerde assortiment. Terwijl de borrel genuttigd wordt, verwennen wij je gasten met diverse streetfoodgerechtjes. Denk hierbij aan salades met gerookte kip, carpaccio, mosterdsoep met brood, taco’s met gekruide kip, een Old Gaellemuun Burger en puntzak frites met mayonaise.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: vanaf 40 euro p.p.


Exclusief borrelarrangement

Je ontvangt je gasten met een drankje en een koud of warm hapje naar keuze. Terwijl de borrel genuttigd wordt, bereiden en onthullen wij het koude en warme live cooking-buffet met diverse soorten brood en toppings, soep naar keuze, een keur aan salades, ham met meloen, kipkerrie, gehaktballetjes in pindasaus, varkenshaas in pepersaus, gebraden procureur met gebakken champignons, spek en uitjes en diverse garnituren. Een feestelijk dessertglaasje en koffie of thee ter afsluiting maken het buffet en de avond compleet.

Tijdsduur: 4 uur
Prijs: vanaf 50 euro p.p.

aab32e-kaaihof-215.jpg
aab32e-kaaihof-215.jpg
2e1fb8-2019-11-heropening-details-13.jpg
2e1fb8-2019-11-heropening-details-13.jpg
27532b-img-1.jpg
27532b-img-1.jpg
c5c636-2019-11-heropening-details-1.jpg
c5c636-2019-11-heropening-details-1.jpg
6d0d72-2019-11-heropening-details-2.jpg
6d0d72-2019-11-heropening-details-2.jpg
9a8862-2019-11-heropening-details-1.jpg
9a8862-2019-11-heropening-details-1.jpg
Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?
Jennifer
Harold & Jennifer - De Kaaihof Een glimlach voor het leven - De Kaaihof
Als we aan deze dag
terugdenken, zullen we ook
altijd aan jullie denken

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop