Kraamfeest Welkom klein wonder

Je kindje is geboren en trots als je bent op je kleine wonder mag de hele wereld hem of haar komen bewonderen. Alleen; je kunt in de weken na de bevalling je rust nog wel even gebruiken... Een kraamfeest is dan dé oplossing. Je hoeft alleen je familie en vrienden een paar weken na de geboorte maar uit te nodigen. De rest regelen wij, zodat jij ongestoord kunt genieten van alle visite en een geweldige dag beleeft. Met de kleine spruit als stralende middelpunt.

Kraamfeest - Welkom klein wonder | De Kaaihof

Kennismaken We willen jou en je wensen leren kennen

In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag al je wensen, brainstormen we met je mee over alle mogelijkheden en geven we je tips waar nodig. Ook leggen we je graag al onze culinaire en stylingmogelijkheden voor. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kraamfeest helemaal wordt zoals je het jezelf hebt voorgesteld.

Arrangementen, inzicht in de mogelijkheden

Om je alvast een idee te geven wat er zoal mogelijk is, hebben we een aantal arrangementen voor je samengesteld. Maar we bieden je alle ruimte om deze naar je eigen wensen aan te passen. Volledig passend bij de gewenste sfeer in zowel de Havenkamer als de Hofzaal.

Basis arrangement

Bij binnenkomst staan er roze of blauwe petit-four gebakjes voor jouw gasten klaar. Daar kunnen ze onder het genot van koffie of thee heerlijk van proeven. In het vervolg van het kraamfeest schenken we onbeperkt frisdrank en alcoholische dranken uit ons binnenlands gedestilleerde assortiment. Alle tafels voorzien we van een gemêleerde nootjes- en zoutjesmix. Daarnaast serveren we een koud hapje vanaf een borrelplank en twee warme bittergarnituren. Ondertussen vermaken de aanwezige kinderen zich prima in onze speelhoek. Ook hen bedienen we: met fris, ranja en diverse versnaperingen.

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: vanaf 15 euro p.p.


Luxe arrangement

Je avondgasten krijgen bij binnenkomst een kop koffie of thee en een petit-four gebakje in de kleur roze of blauw aangeboden. Daarna serveren we iedereen onbeperkt met alle soorten frisdrank en alcoholische versnaperingen uit ons binnenlands gedestilleerde assortiment. Alle tafels voorzien we van een gemêleerde nootjes- en zoutjesmix. Daarnaast serveren we een koud hapje vanaf een borrelplank en twee warme bittergarnituren. Tegen etenstijd vormen een mini-broodje beenham met honingmosterdsaus en een puntzak frites een heerlijke afsluiter. De aanwezige kinderen? Je hebt ze niet gehoord! Met dank aan onze speelhoek en geserveerde frisdrank, ranja en versnaperingen.

Tijdsduur: 3 uur
Prijs: vanaf 27,50 euro p.p.

398331-kasperenannemiek-wesley-1.jpg
398331-kasperenannemiek-wesley-1.jpg
22d15f-kasperenannemiek-wesley-2.jpg
22d15f-kasperenannemiek-wesley-2.jpg
311e7c-foto-3.jpg
311e7c-foto-3.jpg
33f5e7-kasperenannemiek-wesley-1.jpg
33f5e7-kasperenannemiek-wesley-1.jpg
f5b904-kasperenannemiek-wesley-2.jpg
f5b904-kasperenannemiek-wesley-2.jpg
9a8862-2019-11-heropening-details-2.jpg
9a8862-2019-11-heropening-details-2.jpg
Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?
Jennifer
Harold & Jennifer - De Kaaihof Een glimlach voor het leven - De Kaaihof
Als we aan deze dag
terugdenken, zullen we ook
altijd aan jullie denken

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop