Referenties Gasten over ons als gastheer

Sfeer maken, belevenis verzorgen, geluk brengen en herinneringen creëren. Daar gaan we bij De Kaaihof voor, altijd! Dat doen we met de steun van ons netwerk met versterkende partners (delicatessenzaak, bloemisterij, bakker, wijnleverancier, etc.). En door samen met jou plannen te ontwikkelen die we omzetten in een feest waarin je persoonlijke touch duidelijk zichtbaar is. Of we in die opzet slagen, vertellen de gasten waarvoor we al als gastheer mochten optreden.

Alle referenties
Bruiloft Erik en Rishi Bruiloft Erik en Rishi

Bruiloft Erik en Rishi

Wat een fantastische en onvergetelijke dag hebben wij gehad. Het was tot in de puntjes geregeld, hartelijk dank hiervoor.

Lees meer
Bruiloft Lucas en Ruth Bruiloft Lucas en Ruth

Bruiloft Lucas en Ruth

We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en flexibiliteit, ook toen het weer niet helemaal meezat.

Lees meer
Bruiloft Robin en Katja Bruiloft Robin en Katja

Bruiloft Robin en Katja

"We willen de Kaaihof bedanken voor de fantastische bruiloft die wij op 9 september hebben gehad. Op de dag zelf konden we alsnog de receptie een uur eerder starten. Flexibel en meedenkend in onze wensen!"

Lees meer
Bruiloft Henri en Danielle Bruiloft Henri en Danielle

Bruiloft Henri en Danielle

"We willen jullie bedanken voor een super mooie en onvergetelijke dag! Jullie hadden alles goed geregeld en de dag was helemaal naar wens, heel erg bedankt!"

Lees meer
Bruiloft Robert en Angelique Bruiloft Robert en Angelique

Bruiloft Robert en Angelique

Na meerdere malen de bruiloft te hebben uitgesteld mochten we op vrijdag 16 april dan eindelijk de grote dag voor Robert en Angelique verzorgen. Het stralende stel was inmiddels 20 weken in blijde verwachting. Ondanks de beperkte mogelijkheden om feest te vieren werd het toch een onvergetelijke dag.

Lees meer
Bruiloft Jan en Richelle Bruiloft Jan en Richelle

Bruiloft Jan en Richelle

In coronatijd mocht ik samen met mijn (nu) man een bruiloft plannen. De mensen van de Kaaihof hebben super meegedacht met de mogelijkheden. We konden ze snel bereiken voor wat laatste vragen en kregen dan ook direct antwoord.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop