Referenties Gasten over ons als gastheer

Sfeer maken, belevenis verzorgen, geluk brengen en herinneringen creëren. Daar gaan we bij De Kaaihof voor, altijd! Dat doen we met de steun van ons netwerk met versterkende partners (delicatessenzaak, bloemisterij, bakker, wijnleverancier, etc.). En door samen met jou plannen te ontwikkelen die we omzetten in een feest waarin je persoonlijke touch duidelijk zichtbaar is. Of we in die opzet slagen, vertellen de gasten waarvoor we al als gastheer mochten optreden.

Alle referenties
Bruiloft Tim & Karlijn Bruiloft Tim & Karlijn

Bruiloft Tim & Karlijn

Zoals altijd is de Kaaihof een aanrader voor feesten en partijen, maar gisteren ons eerste huwelijk op de buitenlocatie mogen vieren! Absolute aanrader voor iedere gelegenheid in de zomer.

Lees meer
Bruiloft Henri & Lisette Bruiloft Henri & Lisette

Bruiloft Henri & Lisette

Vanaf het begin, het brainstormen over onze wensen. Jennifer dacht goed mee in alles, van de aankleding tot aan het eten en werden nóg enthousiaster. Dit gaf veel vertrouwen.

Lees meer
Bruiloft Tijmen & Annemiek Bruiloft Tijmen & Annemiek

Bruiloft Tijmen & Annemiek

De bruiloft van Tijmen en Annemiek was een plaatje dankzij de prachtige styling van Willemijn en Sigrid. Tijmen en Annemiek wilden graag hun grote dag in de buitenlucht vieren en vielen voor de romantische Buitenhof.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop