Bruiloft Robert en Angelique

Na meerdere malen de bruiloft te hebben uitgesteld mochten we op vrijdag 16 april dan eindelijk de grote dag voor Robert en Angelique verzorgen. Het stralende stel was inmiddels 20 weken in blijde verwachting. Ondanks de beperkte mogelijkheden om feest te vieren werd het toch een onvergetelijke dag.

Na een heerlijke lunch vond de huwelijksceremonie plaats in een feestelijk aangeklede Buitenhof. Na de kerkdienst werd de kleurrijke bruidstaart aangesneden, hiermee maakte het bruidspaar op ludieke wijze het geslacht van de kleine bekend. Aansluitend vond er in de buurt een gezellige drive-thru plaats. Onder het genot van een koffie on-the-go en cupcake konden genodigden de Same-day-edit aanschouwen. Het bruidspaar stond vervolgens klaar om felicitaties in ontvangst te nemen en hun gasten uit te zwaaien met een borreltas of -box van Buitenbosch. De dag werd afgesloten met een intiem etentje bij de bruid aan huis.

Meer referenties

Bruiloft Robin en Katja Bruiloft Robin en Katja

Bruiloft Robin en Katja

"We willen de Kaaihof bedanken voor de fantastische bruiloft die wij op 9 september hebben gehad. Op de dag zelf konden we alsnog de receptie een uur eerder starten. Flexibel en meedenkend in onze wensen!"

Lees meer
Bruiloft Henri en Danielle Bruiloft Henri en Danielle

Bruiloft Henri en Danielle

"We willen jullie bedanken voor een super mooie en onvergetelijke dag! Jullie hadden alles goed geregeld en de dag was helemaal naar wens, heel erg bedankt!"

Lees meer
Bruiloft Jan en Richelle Bruiloft Jan en Richelle

Bruiloft Jan en Richelle

In coronatijd mocht ik samen met mijn (nu) man een bruiloft plannen. De mensen van de Kaaihof hebben super meegedacht met de mogelijkheden. We konden ze snel bereiken voor wat laatste vragen en kregen dan ook direct antwoord.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop