Het mag weer! Trouwen in corona tijd

Kan onze bruiloft doorgaan? Een veelgehoorde vraag in deze coronatijd. Vanaf 1 juni worden de maatregelen iets versoepeld, maar wat mag er nu wel en niet? En wat is er nu mogelijk binnen al deze regels? Op deze pagina informeren wij je graag.

Vanaf 1 juni mag er weer bij ons een huwelijksceremonie plaatsvinden en feestgevierd worden. Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dat is inclusief de BABS, de bode en fotograaf, maar exclusief bediening. Er moet ook 1,5 meter afstand gehouden worden tussen de gasten. Dit geldt niet voor de gasten uit hetzelfde huishouden. Bij een ceremonie in de Buitenhof is het mogelijk om de overige gasten de ceremonie via een livestream verbinding in de Hofzaal te laten volgen.

Vanaf 1 juli mogen er honderd gasten aanwezig zijn. Maar de 1,5 meter afstand moet wel gegarandeerd blijven. Zowel in de Hofzaal als in de Buitenhof is het mogelijk om met 75 tot 100 personen jullie bruiloft met de 1,5 meter maatregel plaats te laten vinden.

Voor bruiloften vanaf 1 september hopen we dat er iets meer ruimte komt voor versoepeling. Zodra hier meer over bekend wordt zullen wij dit plaatsen op deze pagina.

Anders dan anders, maar toch heel speciaal

Trouwen in coronatijd is anders. Daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. En die knuffel van je oma of beste vriendin, die kan niet vervangen worden. Maar de liefde is sterk en ook op afstand kun je elkaar raken, dat is inmiddels wel gebleken. Uiteindelijk gaat het erom dat jullie naar elkaar en naar jullie dierbaren uitspreken dat jullie samen verder willen in goede en slechte tijden. En dit kan op gepaste wijze bij ons gevierd worden!

Intiem en bijzonder

Het is schakelen, want deze situatie gaat waarschijnlijk nog een tijdje duren. Door te schrappen in je gastenlijst kan er aan de andere kant wel extra uitgepakt worden in tafeldecoratie en menukeuze (bijv. een proeverij van amusehapjes). De 1,5 meter afstand valt hiermee nauwelijks op en gasten zullen juist verrast zijn. Bij de huwelijksceremonie versterken kaarsen en sfeervolle decoratie het intieme karakter van het geheel. Een prachtig aangeklede mini-sweetstable en kleine drankbuffetjes met zelfbediening dragen bij aan een ongedwongen sfeer en leveren ook nog eens prachtige plaatjes op. In overleg met elkaar kunnen we er alsnog een onvergetelijke dag van maken.

Toch liever uitstellen?

Wil je toch liever je bruiloft bij ons uitstellen? Wij kunnen deze kosteloos uitstellen naar een andere datum in 2020, wil je de bruiloft toch liever naar 2021 uitstellen, dan vragen wij jullie na te denken over trouwen op een woensdag of donderdag in plaats van in het weekend. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vragen via tel. 038-3854533 of info@dekaaihof.nl

Voorwaarden vanaf 1 juni 2020:

  • Gasten en personeel houden ten alle tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Uitzonderingen hierop zijn groepjes van 2 en grotere groepen indien deze uit hetzelfde huishouden komen.
  • Gasten en personeel desinfecteren bij aanvang van het bezoek altijd goed de handen bij één van de desinfectiezuilen. Dit geldt zowel op het terras als binnen.
  • Als een van jullie gasten last heeft van verkoudheid, keelpijn of koorts vraag hem/haar dan thuis te blijven. Hij/zij mag niet op jullie bruiloft aanwezig zijn.
  • Personeel wast minimaal elke 30 minuten de handen en draagt zoveel mogelijk handschoenen tijdens de werkzaamheden.
  • In de Buitenhof kunnen wij 40 tot 60 gasten in de tuin ontvangen en in de hooischuur maximaal 25 tot 30 gasten. Hierbij moet het voor gasten en personeel veilig blijven en de 1,5 meter afstand goed gewaarborgd blijven.
  • • Binnen gaan we maximaal 30 gasten tegelijkertijd ontvangen. Dit is exclusief ons personeel. Hierbij moet het voor gasten en personeel veilig blijven en de 1,5 meter afstand goed gewaarborgd blijven

Deze styled weddingshoot is mede mogelijk gemaakt door:

Dennis Esselink Fotografie, https://www.dennisesselink.nl/
Puur Trouwen (weddingplanner), https://puurtrouwen.com/
Bloemijn (bloemen/styling), www.bloemijn.nl
Jumelet taartcreatief (sweetstable), https://www.facebook.com/Jumelettaartcreatief/
De Groene Lantaarn mode (kostuum & traveltrouwjurk), https://www.degroenelantaarnmode.nl/
Coronaproofwerkplek.nl / Active Creations (stickers en posters), www.coronaproofwerkplek.nl

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop