Bruiloft Tijmen & Annemiek

De bruiloft van Tijmen en Annemiek was een plaatje dankzij de prachtige styling van Willemijn en Sigrid. Tijmen en Annemiek wilden graag hun grote dag in de buitenlucht vieren en vielen voor de romantische Buitenhof.

De voormalige hooischuur met intieme buitenplaats vormden het decor voor hun unieke, rustieke bruiloft. Voor het avondfeest was de romantische sfeer van buiten doorgetrokken naar de Hofzaal met mooie plafonddoeken, verlichte lampions en bloesembomen.

Persoonlijke noot Bruidspaar:

Wat hebben jullie onze dag ongelooflijk mooi gemaakt! De inrichting. Echt. Onbeschrijfelijk mooi. We waren sprakeloos. Als we aan deze dag terugdenken zullen we ook altijd aan jullie denken. Echt fantastisch. We zijn jullie meer dan dankbaar! Heel veel moois gewenst, ook in jullie leven.

Tijmen en Annemiek

Locatie: Buitenhof & Hofzaal

Aantal gasten: 40 - 140 personen

Meer referenties

Bruiloft Robin en Katja Bruiloft Robin en Katja

Bruiloft Robin en Katja

"We willen de Kaaihof bedanken voor de fantastische bruiloft die wij op 9 september hebben gehad. Op de dag zelf konden we alsnog de receptie een uur eerder starten. Flexibel en meedenkend in onze wensen!"

Lees meer
Bruiloft Henri en Danielle Bruiloft Henri en Danielle

Bruiloft Henri en Danielle

"We willen jullie bedanken voor een super mooie en onvergetelijke dag! Jullie hadden alles goed geregeld en de dag was helemaal naar wens, heel erg bedankt!"

Lees meer
Bruiloft Robert en Angelique Bruiloft Robert en Angelique

Bruiloft Robert en Angelique

Na meerdere malen de bruiloft te hebben uitgesteld mochten we op vrijdag 16 april dan eindelijk de grote dag voor Robert en Angelique verzorgen. Het stralende stel was inmiddels 20 weken in blijde verwachting. Ondanks de beperkte mogelijkheden om feest te vieren werd het toch een onvergetelijke dag.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine huwelijk jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop