Bruiloft Tijmen & Annemiek

De bruiloft van Tijmen en Annemiek was een plaatje dankzij de prachtige styling van Willemijn en Sigrid. Tijmen en Annemiek wilden graag hun grote dag in de buitenlucht vieren en vielen voor de romantische Buitenhof.

De voormalige hooischuur met intieme buitenplaats vormden het decor voor hun unieke, rustieke bruiloft. Voor het avondfeest was de romantische sfeer van buiten doorgetrokken naar de Hofzaal met mooie plafonddoeken, verlichte lampions en bloesembomen.

Persoonlijke noot Bruidspaar:

Wat hebben jullie onze dag ongelooflijk mooi gemaakt! De inrichting. Echt. Onbeschrijfelijk mooi. We waren sprakeloos. Als we aan deze dag terugdenken zullen we ook altijd aan jullie denken. Echt fantastisch. We zijn jullie meer dan dankbaar! Heel veel moois gewenst, ook in jullie leven.

Tijmen en Annemiek

Locatie: Buitenhof & Hofzaal

Aantal gasten: 40 - 140 personen

Meer referenties

Bruiloft Tim & Karlijn Bruiloft Tim & Karlijn

Bruiloft Tim & Karlijn

Zoals altijd is de Kaaihof een aanrader voor feesten en partijen, maar gisteren ons eerste huwelijk op de buitenlocatie mogen vieren! Absolute aanrader voor iedere gelegenheid in de zomer.

Lees meer
Bruiloft Henri & Lisette Bruiloft Henri & Lisette

Bruiloft Henri & Lisette

Vanaf het begin, het brainstormen over onze wensen. Jennifer dacht goed mee in alles, van de aankleding tot aan het eten en werden nóg enthousiaster. Dit gaf veel vertrouwen.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop