Bruiloft Henri & Lisette

Vanaf het begin, het brainstormen over onze wensen. Jennifer dacht goed mee in alles, van de aankleding tot aan het eten en werden nóg enthousiaster. Dit gaf veel vertrouwen.

Geen spanning en stress rondom het trouwfeest, want we wisten dat dit goed geregeld was. Geen moment getwijfeld! Het eten was super. We hebben tijdens de bruiloft en na de bruiloft alleen maar positieve reacties gekregen; ‘een goed verzorgde bruiloft’, ‘ heerlijk eten’.  

In goed overleg is er heel veel mogelijk bij de Kaaihof. Wil je een goed verzorgde bruiloft en misschien net even wat anders, dan is dit écht een aanrader!!

Meer referenties

Bruiloft Tim & Karlijn Bruiloft Tim & Karlijn

Bruiloft Tim & Karlijn

Zoals altijd is de Kaaihof een aanrader voor feesten en partijen, maar gisteren ons eerste huwelijk op de buitenlocatie mogen vieren! Absolute aanrader voor iedere gelegenheid in de zomer.

Lees meer
Bruiloft Tijmen & Annemiek Bruiloft Tijmen & Annemiek

Bruiloft Tijmen & Annemiek

De bruiloft van Tijmen en Annemiek was een plaatje dankzij de prachtige styling van Willemijn en Sigrid. Tijmen en Annemiek wilden graag hun grote dag in de buitenlucht vieren en vielen voor de romantische Buitenhof.

Lees meer

Contact Mogen we jou ook een glimlach voor het leven bezorgen?

Adres:
Drostenhofstraat 3
8281 BC Genemuiden
Bel: 038 - 385 45 33
Whatsapp: 06 – 10 19 08 82
Mail: info@dekaaihof.nl
Openingstijden
Contactgegevens De Kaaihof
arrows-right bedrijfsfeest bedrijfslunch brainstorm congres bruiloft familiedag high-wine jubileum klantevent kraamfeest love lunch muziek pensioen photo tea verjaardag training vergadering workshop